Your Cart

Finnes det en sykkelbrems tilpasset brukere med epilepsi?

Ellen har hatt epilepsi hele livet. Hun har lært å leve med uventede anfall og prøver å unngå at sykdommen begrenser hennes aktiviteter. Hun ønsker å være aktiv og uavhengig som andre. Ellen ønsker å sykle. Det skaper uendelige muligheter og følelsen av å kunne delta. Det kommer imidlertid ikke uten risiko for Ellen. Ellen vet ikke om hun vil klare å stoppe sykkelen hvis hun skulle få et anfall. Hun har alltid en venn med seg, men det hjelper ikke mye hvis hun ikke kan kontrollere farten i tide.

Tradisjonelle sykkelbremser krever at brukeren påfører kraft for å aktiveres. Når et anfall oppstår, vil en syklist med epilepsi typisk miste kontroll over musklene og dermed ikke aktivere bremsen.

En rask søk etter «epilepsibrems» gir få resultater; få løsninger er tilgjengelige i markedet for denne store gruppen mennesker.

SmartBrake Switch er designet spesielt for epilepsi og Parkinsons. Vi har programmert bremsen til å fungere som en vanlig bremse, bare med motsatt bevegelse. Brukeren holder spaken inne for å løsne bremsene og slipper spaken for å oppnå bremsingseffekten. I et anfall vil brukeren oppleve at sykkelen stopper trygt.

Den trådløse teknologien kan også kombineres med en ledsagerkontroll (buddy brake), slik at en venn kan bremse på vegne av brukeren i tilfelle anfall.

Men, er trådløse bremser trygge?

Ja, SmartBrake har en innebygd nødmodus som automatisk aktiverer bremsen ved lavt batteri eller signalfailure. For eksempel vil bremsen bli aktivert hvis en ledsager kommer mer enn 30m bort fra sykkelen. SmartBrake-teknologien har blitt utviklet og grundig testet over mange år og er basert på en anerkjent og bevist kommunikasjonsplattform (RF / BLE).

SmartBrake er modulær som Lego, og du kan bygge settet etter dine behov. Å montere settet på sykkelen din er enkelt og krever ingen spesielle verktøy. Du kan bestille SmartBrake direkte på vår nettbutikk eller kontakte våre distributører for assistanse.

Choose language/region

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice