Your Cart

Kan jeg aktivere bremsene på barnets sykkel fra avstand?

Forestill deg den lille jenta på sin første sykkel, som sykler opp og ned oppkjørselen foran huset. Støttehjulene holder henne godt på veien, men som for de fleste barn er bremsingen verre. Hun sliter med å gripe de store hendelene, og det er ikke lett å klemme dem nok til å få en god bremsing. Du ser at hun blir mer og mer ivrig, og at hun igjen er i full fart ned oppkjørselen. Plutselig innser du at farten er for høy til å stoppe før hovedveien. Du slipper kaffekoppen og løper ned fra terrassen og mot veien.

Den tidlige fasen av et barns sykkelkarriere kan beskrives som hastighet og retning som er ute av kontroll. Bekymrede foreldre løper etter, klare til å gripe tak i sykkelen eller barnet hvis det er nødvendig. Mange foreldre har stilt seg spørsmålet, «Hvordan kan jeg kontrollere farten på barnets sykkel?»
Svaret på dette har vært negativt; alternativene begrenser seg til tau, stenger og rett og slett å holde sykkelen for hånd.

Inntil nå, med SmartBrake, er den første trådløse følgekontrollen tilgjengelig! Med assistansebremsen kan foreldre kontrollere hastigheten fra 30 meters avstand. Teknologien øker sikkerheten og friheten til å lære i et trygt miljø både for barna og foreldrene.

Den patenterte teknologien passer til enhver sykkel med enten felg- eller skivebremser. Følgesvennen aktiverer bremsen med et forsiktig trykk på fjernkontrollens knapp, bremsespaken eller tommelbremsen. Med tre forskjellige fjernkontroller imøtekommer SmartBrake ethvert behov.

Hva er typiske situasjoner der en trådløs følgekontroll legger til verdi under sykkelaktivitet?

  • Små barn som tester sykkelferdighetene sine i hagen eller trafikken med foreldrene sine
  • Barn og voksne med en fysisk funksjonshemming eller kognitiv lidelse, som bruker sykkelen for å være mer aktive, uavhengige og mobile
  • Syklister med plutselige anfall, som epilepsi eller Parkinsons. For disse brukerne kan det være svært gunstig å ha en kamerat til å kontrollere sykkelen deres i tilfelle uønskede episoder

    De trådløse bremsekontrollene kan monteres på følgesvennens sykkel slik at familien kan utføre felles aktiviteter på en trygg måte.

    I tillegg er SmartBrake også anvendelig for andre kjøretøy:
    Brukere i rullestoler, sitte-ski-sleder og vogner, der trådløs assistert bremsing kan være avgjørende for brukernes følelse av mestring og uavhengighet.

Men, er trådløse bremser trygge?
Ja, SmartBrake har en innebygd nødmodus som automatisk aktiverer bremsen ved lavt batteri eller signalfeil. For eksempel vil bremsen bli aktivert hvis en følgesvenn kommer mer enn 30 meter unna sykkelen. SmartBrake-teknologien har blitt utviklet og grundig testet over mange år og er basert på en anerkjent og bevist kommunikasjonsplattform (RF / BLE).

SmartBrake er modulær som Lego, og du kan bygge settet etter dine behov. Å montere settet på sykkelen din er enkelt og krever ingen spesielle verktøy. Du kan bestille SmartBrake direkte i vår nettbutikk eller kontakte din sykkeldistributør for hjelp.

Choose language/region

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice