Your Cart

Finnes det en sykkelbrems som passer mine individuelle behov?

Siden motorsykkelulykken for fem år siden, hadde Brian sittet i rullestol. Han var fast bestemt på ikke å gi opp det aktive livet sitt og hadde prøvd mange forskjellige aktiviteter. I fjor hadde han testet flere typer sykler tilpasset hans funksjonshemming. Sykling var en aktivitet han satte stor pris på; det ga trening og en følelse av frihet, samtidig som han fikk oppleve nye steder. Den eneste utfordringen for Brian var bremsing; han manglet håndkraft til å bremse med hendelene på sykkelen. Med en brems tilpasset hans svake kraft, ville han kunne reise overalt.

Bruken av sykler tilpasset funksjonshemmede har blitt veldig populær, og utvalget av sykler øker hvert år. Samtidig er det en felles utfordring for alle sykler; de leveres med standardbremser utviklet for funksjonelt sterke og friske personer. Disse bremsene er stive, vanskelige å bruke og ofte overdimensjonerte for brukere med redusert håndgrep. Flere faktorer påvirker en persons evne til å aktivere bremsene på en sykkel; I denne artikkelen har vi fremhevet de ti vanligste årsakene til at en standardbrems ikke fungerer for alle.


Å finne den optimale tilpassede bremseløsningen er komplisert; Type funksjonshemming, sykkelmodell og størrelse, bruksomfang, løypeprofil og total vektbelastning er alle faktorer å vurdere. Ved utvikling av SmartBrake hadde vi som mål å designe moduler som kombinerer løsninger som best passer de spesifikke brukerbehovene. Dermed kan du med SmartBrake bygge ditt sett, som med Lego. Kombiner bremsenheter med bremsekontrollere etter eget valg. Den trådløse teknologien gjør det enkelt å montere på hvilken som helst sykkel uten spesielle verktøy. SmartBrake krever begrenset håndkraft, aktiverer brems og park med en forsiktig berøring og gjør det mulig for følgesvenner å bremse fra avstand. Bremsen kan reverseres, og gir dermed en trygg løsning for brukere med epilepsi. Den patentererte teknologien passer til enhver sykkel med enten felg- eller skivebremser.

Men, er trådløse bremser trygge?
Ja, SmartBrake har innebygd feilsikring som automatisk aktiverer bremsen ved lavt batteri eller signalfeil. For eksempel vil bremsen bli aktivert hvis en følgesvenn kommer mer enn 30 meter unna sykkelen. SmartBrake-teknologien har blitt utviklet og grundig testet over mange år og er basert på en anerkjent og bevist kommunikasjonsplattform (RF / BLE).
Du kan bestille SmartBrake direkte i vår nettbutikk eller kontakte din sykkeldistributør for hjelp.

Choose language/region

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice