Your Cart

Finnes det en bremse tilpasset små grep?

Mange foreldre har den samme erfaringen; barnet deres som får sin første sykkel, vil oppleve mestring og følelsen av frihet ved å sykle alene. Støttehjulene hindrer ikke barnet i å glede seg over å sykle rundt gårdsrommet alene. Imidlertid oppstår problemet raskt; bremsespaken er for stor og hard for barnets små grep. I verste fall er bremsingen treg, stopplengden er lang, og barnet stopper ikke i tide.

Tradisjonelle sykkelbremser er i utgangspunktet universelt utformet; prinsippet om «one-size-fits-all» muliggjør masseproduksjon til lavest mulig kostnad. Det tar ikke hensyn til at ikke alle har en sunn voksens håndstørrelse eller grep. Mange mennesker har små håndgrep (f.eks. barn eller eldre) eller svake håndgrep (f.eks. personer med funksjonshemninger, urinsyregikt, artrose, osv.). Det er få funksjonelle bremser, noe som begrenser deres evne til å være aktive på en sykkel.

SmartBrake tilbyr en løsning på denne utfordringen med håndgrep; Den trådløse bremseteknologien leveres med fjernkontroller designet for å passe til enhver håndstørrelse og -styrke. Med SmartBrake kan brukerne justere bremsespaken til ønsket størrelse (avstand fra styret), eller de kan velge å bremse med bare en finger. Parkeringsbremsen aktiveres enkelt på de samme fjernkontrollene. Teknologien gir tre forskjellige kontrollere som gir mange alternativer for å tilpasse seg dine bremsing behov og ikke minst din bremsingsevne. Det er ikke avgjørende om du er sterk, har en funksjonshemning, eller er et barn som akkurat begynner å mestre kunsten å sykle; med SmartBrake er sykling en aktivitet for alle.

SmartBrake kan passe til mange standard bremsekalipere, både felg- og skive

Men, er trådløse bremser trygge?
Ja, SmartBrake har innebygd feilsikring som automatisk aktiverer bremsen ved lavt batteri eller signalfeil. For eksempel vil bremsen bli aktivert hvis en følgesvenn kommer mer enn 30 meter unna sykkelen. SmartBrake-teknologien har blitt utviklet og grundig testet over mange år og er basert på en anerkjent og bevist kommunikasjonsplattform (RF / BLE).

SmartBrake er modulært som Lego, og du kan bygge settet etter dine behov. Montering av settet på sykkelen din er enkelt og krever ikke spesialverktøy. Du kan bestille SmartBrake direkte i vår nettbutikk eller kontakte din sykkeldistributør for hjelp.

Choose language/region

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice