Your Cart

Øk trengingseffekten med bruk av rulleski

Langrenn gir effektiv og skånsom trening for hele kroppen; hjerte, oksygenopptak og muskelmasse. Det er forebyggende for helsen din! Dette gjør det til en av de beste treningsformene du kan velge! Men snøen varer ikke evig, men det kan være treningsformen hvis du velger rulleski resten av året. Studier viser at variert terreng og bakker er nødvendig for å oppnå samme gode trenings effekt på rulleski som på snø. RollerSafe er det perfekte valget for å oppnå sikker trening året rundt. Du kan gå i brattere og mer krevende terreng - du kommer i bedre form, raskere!

Langrenn gir effektiv og skånsom trening for hele kroppen; hjerte, oksygenopptak og muskelmasse. Det er forebyggende for helsen din! Dette gjør det til en av de beste treningsformene du kan velge! Men snøen varer ikke evig, men du kan likevel fortsette treningen ved å velge rulleski resten av året. Studier viser at variert terreng og bakker er nødvendig for å oppnå samme gode trenings effekt på rulleski som på snø. RollerSafe er det perfekte valget for å oppnå sikker trening året rundt. Du kan gå i brattere og mer krevende terreng – du kommer i bedre form, raskere!

Sammen med student Fredrik Frossdal ved Norges idrettshøgskole har vi gjennomført et prosjekt for å kartlegge trenings effekten og arbeidsøkonomien på rulleski. I denne artikkelen fremhever vi noen viktige faktorer som påvirker hvor effektiv trening du kan få.

Langrenn er effektiv og skånsom trening
Langrenn regnes som en aktivitet med lav risiko for akutt skade. Denne treningsformen forbedrer hjertefunksjonen, påvirker metabolismen og er anti-inflammatorisk. Du oppnår de samme positive effektene ved å bruke rulleski om sommeren. Det finnes ingen tilsvarende skadestatistikk på rulleski, men det er kjent at bremsing på asfalt er en stor hindring og betraktes som en risikofaktor for mange.


Trening i variert terreng gir bedre og raskere effekt
Å gå på ski i variert terreng gjør høyintensitetstrening mulig, og med rulleski med bremser er denne treningsformen mulig hele året. Det er ikke ukjent at trening med rulleski kan være monotont fordi gåing i variert terreng øker risikoen for skade, men med RollerSafe er det mulig å oppnå samme trenings effekt året rundt.

Forskningsdata indikerer at du dobbler trenings effekten per time med høyere puls, noe som er vanskelig å oppnå på rulleski uten å gå oppover.
Rulleskiløyper er ofte tilpasset trening i kupert terreng (for eksempel Holmenkollen), men svært få utøvere bruker løypene om sommeren. Nedkjøringene blir for krevende uten bremser.

RollerSafe = god arbeidsøkonomi
Studien viste at RollerSafe skiene veier litt mer enn konkurrentene som Jenex, Elpex og Fischer, men at arbeidsøkonomien og resultatet er det samme. RollerSafe har en brukervennlig og integrert løsning som gjør bremsing enkelt og trygt selv i variert terreng.

Optimale bremser for optimal trening
Tidligere var det få gode bremsealternativer på rulleski, og det kreves mye trening for å beherske aktiviteten. Heldigvis finnes det nå rulleskibremser, som gjør det tryggere både for nybegynnere og erfarne skiløpere.

Valget står mellom mekaniske bremser og elektriske. Mekaniske bremser fungerer innenfor kontrollert bruk, men de har klare begrensninger når det gjelder hastighet, terreng og underlag. Dette vises ofte i form av løsninger som krever spesielt god balanse eller kropps kontroll.

RollerSafe med elektroniske bremser gir en betydelig mer brukervennlig bremse som ikke stiller de samme kravene til skiløperens ferdigheter eller bruksområde. Du kan gå hvor du vil.

Choose language/region

Regnskap

På tide med et digitalt ERP-system? Start skyreisen hos oss!

Visma

Visma.net ERP
Visma Business NXT
Visma Business

Uni Economy

For regnskapsbyråer

Rapportering

Abacus Ratio

Abacus Ratio er et fremoverlent regnskapsbyrå som tilbyr smarte løsninger.

Lønn/HR

Smarte apper til folket! Reiser, utlegg, ferie, fravær og godkjenning gjøres enkelt via telefon.

Lønnssystem

Visma.net Payroll
Visma.net Lønn
Huldt & Lillevik

Reiser og utlegg

Visma.net Expense

Ferie og fravær

Visma.net Calender

Logistikk

Våre løsninger sørger for en smooth logistikkprosess Snakk med oss først – dette kan vi!

Visma.net ERP

Lagerstyring

Håndterminal

Netthandel

Avare

Avare logistikk er en komplett lager- og logistikkløsning som er en del av Uni Micro og Soft Rig sitt skybaserte økonomisystem.

IT/drift

Bekymret for IT-sikkerhet? Vi sørger for at du sover godt om natten!

Microsoft

Microsoft 365
Microsoft Azure
Microsoft Teams

IT-tjenester

Abacus IT Nett
Abacus Klientdrift
Abacus Backup
Abacus One
Abacus NaaS
Abacus Helsesjekk

Servere og datautstyr

Møteromsløsning

Prosjektstyring

Glipper viktige elementer i prosjektene? Få grep med Visma.net Project Management!

Visma.net Project Management

Gir deg alt i én løsning: Prosjektstyring, ressursallokering, timeregistrering og fakturering.ersikt over timene i din bedrift.

Timeregistrering

eWare er et intuitivt og enkelt timeføringssystem som fortløpende gir deg full oversikt over timene i din bedrift.

Contracting Works

Ordre- og prosjektstyring med håndtering av timer, materiell og dokumentasjon mot ordre, repeterende ordre og prosjekt/anlegg.

CRM/salg

Sørg for at dine kunder får en god kundereise! Med SuperOffice får du kontroll

SuperOffice